Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
   1. Levetid
   2. Sådan sletter du cookies
   3. Sådan undgår du cookies
   4. Formål med cookies på vores website
   5. Contao CMS
   6. Google Analytics
   7. Hvem har adgang til vores cookies
3. Brug af personoplysninger
   1. Kontakt vedr. personoplysninger
   2. Beskyttelse af personoplysninger

1. EJEROPLYSNINGER

Dette website udbydes af:

V. Å. Gram A/S
Lysbjergvej 10, Hammelev
6500 Vojens
+45 74 52 30 75
info@vaagram.dk

 

2. COOKIES

V. Å. Gram A/S anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Vores cookies har forskellig levetid med et maksimum på 10 år, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies 
Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies 
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website 
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt at genkende dig på det enkelte besøg.

2.5 Contao CMS (brugertilpasning) 
V. Å. Gram A/S bruger cookies fra Contao Open Source CMS til at genkende dig på det enkelte besøg. Hver gang du lukker din browser slettes denne cookie. Her kan du se, hvordan du blokerer for denne cookie:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.6 Google Analytics (trafikmåling) 

V. Å. Gram A/S bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på vaagram.dk. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Hvem har adgang til vores cookies
Kun V. Å. Gram A/S samt Google har adgang til vores cookies.

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer og dine angivne interesser.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af vaagram.dk. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger 
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos V. Å. Gram A/S, skal du rette henvendelse på info@vaagram.dk eller telefon +45 74 52 30 75. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger 
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænsetadgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dinerettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til, at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret: 01.04.2016