Eksperter i procesventilation og filtrering

Med over 40 års erfaring udvikler og producerer V. Å. Gram i dag nogle af markedets bedste løsninger indenfor procesventilation og filtrering, til mange forskellige brancher i hele Europa.

Vores mangeårige knowhow, kombineret med professionel rådgivning og egen produktion, sikrer vores kunder de mest intelligente løsninger med fokus på effektivitet og kvalitet.

   

V. Å. Gram A/S fortsætter normal drift på trods af Corona-virus

Som alle i Danmark har også V. Å. Gram A/S taget sine forholdsregler for at undgå smittespredning i forbindelse med Corona-virussen. Imens sætter vi alt ind på at opretholde produktion og den daglige drift.

Et tiltag er at begrænse tilgangen af gæster til virksomheden, så som kunder, leverandører, håndværkere osv., idet de kun modtages i forbindelse med de mest akutte/presserende opgaver. Alle andre besøg udskydes til senere for at beskytte både gæsten og vore medarbejdere.

Også kundebesøg flyttes som udgangspunkt til senere. Dog forsøger vi i videst muligt omfang at afholde møder etc. på Skype eller via Microsoft Teams. Internt har vi indført restriktioner for medarbejderne mht. hygiejne, færdsel mellem afdelinger, afstanden mellem de enkelte medarbejdere osv. – gældende både for produktions- og administrative medarbejdere.

V. Å. Gram A/S følger naturligvis udviklingen og vil tage yderligere forholdsregler, hvis dette skulle blive nødvendigt i forhold til myndighedernes udmeldinger.

Pas på jer selv og hinanden!

Nyheder

06.05.2021

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket flere ledige stillinger til besættelse snarest.

Se mere her

Læs mere …

Gram Training Center

Vi arrangerer løbende kurser.

Få et indblik i Gram produkter eller lær mere om ATEX-procesventilation. Læs mere om vore kursusprogrammer!

Læs mere her


Vi er altid klar til at svare på jeres spørgsmål