Eksperter i procesventilation og filtrering

Med over 40 års erfaring udvikler og producerer V. Å. Gram i dag nogle af markedets bedste løsninger indenfor procesventilation og filtrering, til mange forskellige brancher i hele Europa.

Vores mangeårige knowhow, kombineret med professionel rådgivning og egen produktion, sikrer vores kunder de mest intelligente løsninger med fokus på effektivitet og kvalitet.

   

Produkt fokus: Udsugningsbord med el-højdejustering UFH-E

"I dag findes der ikke mange kontorarbejdspladser, der ikke er indrettet med automatiske hæve-/sænkeborde på alle arbejdspladser for at sikre ergonomiske korrekte arbejdsstillinger for de ansatte.
Desværre er billedet ikke helt det samme når det gælder de blå arbejdspladser i produktionen. Her står eller sidder man dagen lang ved svejseborde, filebænke og slibeborde, hvor man i bedste fald har lavet en fast tilpasning af højde, der svarer til medarbejderen.
Med skiftende operatører og varierende emnehøjde vil den optimale arbejdsstilling også ændre sig løbende. Derfor har vi designet industriens hæve-/sænkebord med fokus på ergonomisk og naturligvis et effektivt sug i hele arbejdsområdet.”

Brian Larsen - Sales Manager

Det elegante udsugningsbord type UFH-E konstrueret med elektrisk højdejustering, ekstra dybt arbejdsområde, let tilgængelig støvopsamling samt option for bagvæg med sug samt sider og loft

Nyheder

13.12.2019

Svingbar emhætte i optimeret udførelse

Svingbar emhætte type LE er blevet optimeret med inputs fra bl.a. samarbejdspartnere.

Læs mere …

Gram Training Center

Vi arrangerer løbende kurser.

Få et indblik i Gram produkter eller lær mere om ATEX-procesventilation. Læs mere om vore kursusprogrammer!

Læs mere her


Vi er altid klar til at svare på jeres spørgsmål