Eksperter i procesventilation og filtrering

Med over 40 års erfaring udvikler og producerer V. Å. Gram i dag nogle af markedets bedste løsninger indenfor procesventilation og filtrering, til mange forskellige brancher i hele Europa.

Vores mangeårige knowhow, kombineret med professionel rådgivning og egen produktion, sikrer vores kunder de mest intelligente løsninger med fokus på effektivitet og kvalitet.

   

Produkt fokus: Olietågeudskiller type OUPC

"Nutidens højeffektive værktøjsmaskiner til metalbearbejd-ning kendetegnes ved høje bearbejdningshastigheder og dermed behov for store mængde køle-smørremidler ofte tilført med højtryk. Hermed opstår store mængder meget fine partikler/olietåger som grundet tryk og temperatur nærmer sig røgform.
Dette stiller større krav til valget af olietågeudskiller, som er nødvendig for renholdelse af ventilationskanaler samt overholdelse af eksterne miljøkrav. De finere partikler kræver finere filtre uden, at dette må være på bekostning af filtrenes levetid/driftsomkostningerne – Olietågeudskiller type OUPC er netop udviklet til dette formål”

Brian Larsen - Sales Manager

Den yderst kompakte olietåge-udskiller type OUPC er konstrueret med effektiv forudskiller, selvdrænende filterpatron af nyeste glasfiber/polyester-materiale og efterfølgende HEPA H13 filter. 

Nyheder

14.05.2019

Nyt højdejusterbart udsugningsbord type UFH-E

V. Å. Gram A/S  bringer nyt elektrisk højdejusterbart udsugningsbord på markedet.

Læs mere …

Gram Training Center

Vi arrangerer løbende kurser.

Få et indblik i Gram produkter eller lær mere om ATEX-procesventilation. Læs mere om vore kursusprogrammer!

Læs mere her


Vi er altid klar til at svare på jeres spørgsmål