15.06.2018 14:00

Sommeren 2018

Sommeren 2018 og den dertilhørende sommerferie venter forude.

Indtil da står vi som sædvanlig til disposition med råd og vejledning vedrørende ordrer og nye projekter samt med tilbud om kurser for vore kunder.

Produktionen på V. Å. Gram A/S holder ferielukket i ugerne 29, 30 og 31. Dog vil salgsafdelingen være bemandet i hele perioden, og det vil være muligt at få leveret reservedele og lagervarer.


Installeret Gram cyklonanlæg ACF i W3-udgave med ventilator

Projekt for Reguvent i Tyskland

Reguvent A/S skulle hos en kunde i Tyskland udføre et større ventilationsprojekt i forbindelse med svejsning af store emner, hvor man ikke fandt punktudsugning muligt.

Ønsket fra kunden var en såkaldt Push-Pull løsning, hvor ventilatoren bruges til at presse den forurenede luft via kanal med kastedyser til en modsat placeret sugekanal, hvor luft føres til filteret for bortfiltrering af de skadelige partikler.

Løsningen er lavet som 6 selvstændige W3-godkendte filtre af type ACF 182 svejserøgsfilter med på bygget ventilator for recirkulering.

Filtrene er med påbygget ventilator for at spare opstillingsplads på gulvet.

W3 er en tysk anlægsgodkendelse, som garanterer en filtrering bedre end 99% ved svejserøg fra rustfri stål. Dette muliggør i nogle lande direkte recirkulering af den rensede luft, med store besparelser på varmeregningen til følge. Recirkulering er dog ikke muligt i Danmark, da der i Arbejdstilsynets regler er et forbud omkring recirkulering af luft.

Med de nye anlæg har man sikret den generelle luftkvalitet i hallerne, så der ikke længere ophobes røg i løbet af dagen.

Før push-pull-anlægget blev etableret
Anlægget under opbygning

Gå tilbage