05.12.2018 15:26

 

Kære Kunde!

Den søde juletid rykker hurtigt nærmere. Vi håber, at I nyder tiden, mens vi også holder hjulene kørende. Firmaet holder ferielukket i forbindelse med jul og nytår fra den 22. december 2018 til den 2. januar 2019 (begge dage inkl.).


Ny præsentationsvideo af V. Å. Gram A/S

I forbindelse med vores infomøde for alle medarbejdere sidst i november lancerede vi vores nye præsentationsvideo af firmaet.

Vi synes selv, den giver et godt billede af os som virksomhed - og vi takker vores multimediapraktikant, Christine Nybro, der har stået for script, optagelser og redigering, for hjælpen.

Tag et kig på videoen her:

Se præsentationsvideo


Case Volkswagen Galdsaxe

Procesventilation til Volkswagen Gladsaxe

Projekt: Etablering af procesventilation for udstødningsgasser, rudelimning samt kemikaliedepot efter brand ved Volkswagen Gladsaxe

Entreprenør: I-Klima ApS

Volkswagen Gladsaxe, som er et af de store autoriserede Volkswagen værksteder i Storkøbenhavn, havde i februar brand i deres malerværksted. Derefter valgte de at flytte malerværkstedet til anden adresse, da Volkswagen ønskede at udvide serviceværkstedet.

Derfor skulle der etableres ny procesventilation for udstødningsgasser, sug fra bænksliber/sandblæsekabine, for rudelimning samt fra kemikalierum.

V.Å. Gram A/S har i samarbejde med I-Klima ApS leveret lofthængte el-drevne slangeruller med 10 meter ø100mm overkørbar autogasslange. Slangerullerne blev leveret justeret og fortrådet fra fabrik incl. 230V netstik. Ventilatoren er frekvensstyret og med automatisk start/stop.

Ved sandblæsekabine samt bænksliber er der etableret en filterenhed type FR5 med manuelt Roto-renset patronfilter samt påbygget ventilator.

Til udsug ved kemikaliedepot er leveret en galvaniseret samt gnistsikret ventilator VL500-O4 0,25 kW. Ved rudelimning er der leveret en galvaniseret samt gnistsikret ventilator VE 2200-C2 med motor 2,2 kW, som er tilsluttet eksisterende limudsugningshætte, begge ventilatorer for udendørs placering.


Produktnyt

W3 godkendte FL-anlæg nu også for frekvensomformer drift

Den stigende opmærksomhed på energioptimering og på visse markeder, herunder det tyske, også tilskudsordninger til energi-rigtige løsninger har ført til, at vi udover IE3 motorer på alle anlæg også har fået udvidet vores W3 godkendelser på FL-serien, til nu også at omfatte anlæg forberedt for drift med frekvensomformer.

Svejseklasse W3 betyder, at anlæggets udskilningsgrad er testet specifikt for svejserøg i højtlegeret stål. Dette muliggør recirkulation af den filtrerede luft på markeder, hvor dette er tilladt (recirkulation er ikke tilladt i Danmark).

Anlægget opfylder sikkerheds- og sundhedskrav jf. DIN EN ISO 15012-1 (2005).

Testet ved IFA (Institut für Arbeitsschutz der Deutschen Gesetzlichen Unfallversicherung) - tidligere BGIA.

Læs mere om Filterline type FL W3

Gå tilbage