13.12.2019 08:48

 

Kære Kunde!

2019 går nu på hæld, men på V.Aa. Gram A/S arbejder vi til stadighed på at udvikle og forbedre vore produkter.

Vi kan med dette nyhedsbrev præsentere en optimeret version af den svingbare emhætte type LE samt en ny og bedre slange på vores punktsugearme generelt. Se udførlig beskrivelse mm. nedenfor.

Desuden har vi nu for første gang siden starten af 2018 udsendt en ny prisliste, der træder i kraft fra den 1.1.2020.

Vi glæder os til mere udvikling og innovation i det nye år og takker for samarbejdet i 2019!


Svingbar emhætte type LE i nyt optimeret udførelse

Et af vore ældre og meget populære produkter, den svingbare emhætte type LE, har på det seneste været en tur igennem vores konstruktionsafdeling sammen med en liste af inputs til optimering fra vore samarbejdspartnere.

Dette har resulteret i en ny udformning af standardemhætten, således at denne nu er udført med ombukkede greb i hele længderetningen, som sikrer hurtig og let positionering. Indlægget for randsug er formgivet så vibrationer fra lufthastighed/turbulens fjernes.

Den lette emhætte i aluminium leveres fremover i pulverlakeret udførelse, som giver et mere ensartet design og gør den mere robust overfor brugsridser.

Rør- og slangeføring på udlæggerarm og parallelogramarm er blevet løftet, så flexslange ikke kan slides af bevægelige dele.

Derudover er slangeføring over parallelogramarm optimeret, så der opnås et mere strømlinet flow og dermed optimale tryktabsforhold. Se mere om svingbar emhætte type LE her:

Se brochure her!


Punktsugearm type RGF med S10-slange

Ny slange til punktsugearme

I forbindelse med udgivelse af vores nye prisliste, som kommer til at gælde fra januar 2020, har vi valgt at optimere hele programmet af punktsugearme med vores nye S10-flexslange, som kendetegnes ved markant højere slidstyrke og stadig fleksibel som forgængeren.

S10-flexslangen består af en smidig PVC-beklædt polyestervæv med indsvejst stålspiral. Slangen har hermed en yderst robust overflade og er naturligvis resistent over for gnister og varmepåvirkning fra eksempelvis svejsning.

Med denne slange minimeres de ulemper, som nogle har oplevet med den gamle S1-slange, hvor denne har været strammet for hårdt imod punktsugearmens led med beskadigelse af slangevævet til følge.

Den nye S10-slange er sort, hvilket vi synes passer perfekt med de øvrige armkomponenter.


Ny prisliste for 2020

Ultimo november har vi udsendt vores nye prisliste, som træder i kraft fra den 1.1.2020.

Sidste revision af prislisten var i 2018, og vi har nu - blandt andet med de ovenstående forbedringer - et styrket produktprogram og meget moderate prisændringer, som vi håber vil blive taget godt imod.

Hvis du ikke er tilmeldt på vores mailliste for udsendelse af prislister, kan du rette henvendelse til salgsafdelingen på sales@vaagram.dk.


Hellig-/lukkedage jul og nytår 2019

Vi sender vore medarbejdere på en velfortjent juleferie og holder lukket på følgende dage:

23.12.2019 - 01.01.2020 (begge dage inklusive)

Gå tilbage