14.05.2019 14:26

 

Kære Kunde!

2019 er allerede godt i gang, og på V.Å. Gram A/S arbejder vi til stadighed på at udvikle og forbedre vore produkter.

Vi kan med dette nyhedsbrev præsentere en længe ventet nyhed på markedet for udsugningsborde, nemlig et udsugningsbord med elektrisk højdejustering. Se udførlig beskrivelse mm. nedenfor.

Desuden annoncerer vi et leverandørskift af differenstrykstyringer. Dermed har vi fået nogle yderligere fordele, som kommer vores kunder til gode.


Udusningsbord type UFH-E 2000x1100

Nyt elektrisk højdejusterbart udugningsbord type UFH-E

I mange år har vi kunnet levere udsugningsborde med effektivt sug og mulighed for indstilling af fast arbejdshøjde passende til operatøren, som arbejder ved det pågældende bord.

Ofte arbejder flere operatører ved samme bord, eller der bearbejdes emner med varierende højde, og derfor vil den ergonomisk korrekte bordhøjde i mange tilfælde variere flere gange hen over en arbejdsdag.

Vi har derfor udviklet en helt ny serie udsugningsborde type UFH-E med elektrisk højdejustering, som tager højde for perfekt ergonomi ved både stående og siddende arbejdsopgaver.

Udsugningsbord type UFH-E-BS-ISO 2000x1100

Via elektrohydrauliske aktuatorer i kraftig industriudførelse sikres let trykknaps-betjent justering af arbejdshøjde.

Bordet er konstrueret med ekstra dybt arbejdsområde / sugeflade og har til forskel fra de gængse borde på markedet fuld knæfrihed for siddende arbejde.

Hæve-/sænke-funktionen sikrer en variabel bordhøjde fra 638 – 938mm og kan justeres med op til 200kg/m emnevægt, selv med komplet overbygning med bagvæg, sidevægge og loft.

Det nye borddesign giver en stor stabilitet og et designmæssigt udtryk, der sammen med de neutrale farver passer ind i enhver produktion.

Se brochure her!

Se præsenstationsvideo her (YouTube)!


Autel er ny leverandør af differenstrykstyringer

I de senere år er vi ofte blevet mødt med ønsker om yderligere funktioner i vores differenstrykstyringer, og vi har nu efter længere tids forhandlinger og test valgt at ændre fabrikat.

Derfor skifter vi fra de nuværende Turbo TBB til Autel Ecomatic-S i takt med, at vore anlæg tilpasses til dimensionerne på de nye komponenter.

Fordelene ved den nye styring er, at den nu indeholder følgende ekstrafunktioner i forhold til den tidligere:

  • Timetæller, som tæller driftstimer, hvor styringen har kørt med differenstryk over indstillet værdi for efterrens
  • Cyklustæller, som tæller hver rensecyklus, styringen har gennemført
  • Indstilleligt trykniveau for efterrens, så man nu selv indstiller ved hvilket differenstryk, styringen skal påbegynde efterrens. Dette kan variere, f.eks. hvis der er afkast træk
  • Mulighed for separat indstilling af pausetid på efterrensefunktionen

ECO-S-styringerne vil som altid blive leveret testet med vores standard for programmering og med en brugerflade, som er meget lig den gamle model TBB. Derfor forventer vi, at skiftet kun vil medføre fordele for vore kunder.

Se brochure her!

Gå tilbage