12.11.2018 14:42

 

Kære Kunde!

Efteråret er over os, de lyse timer er blevet færre med omstillingen til vintertid, og julemåneden er lige om hjørnet. Men indtil jul kører produktionen på fuld kapacitet for at efterkomme så mange ordrer som muligt inden julelukningen.

Firmaet holder ferielukket i forbindelse med jul og nytår fra den 22. december 2018 til den 2. januar 2019 (begge dage inkl.).


Forudskiller med gnistfang type FUV med nyt lukkesystem

Gnistudskiller type FUV er blevet opdateret med nyt beholder-lukkesystem, som hindrer, at vand skvulper over, når lukkesystemet aktiveres.

Systemet sikrer et direkte lodret løft af beholder. Ændringen gælder foreløbig for modellerne FUV 250 og FUV 315, for de øvrige indføres ændringen, efterhånden som restlageret opbruges.


Case Aalborg Portland A/S

Udsugning af dampe fra fuldautomatisk industrivasker til afrensning og affedtning

Projekt: Etablering af svingbar emhætte ved industrivasker på Aalborg Portland A/S
Entreprenør: Bo-Vent A/S

V.Å. Gram A/S har i samarbejde med Bo-Vent A/S leveret en 6 meter svingbar emhætte for udsugning af dampe. Der anvendes eksisterende ventilator.

På det aktuelle projekt blev den fleksible emhætte valgt, idet fastetablerede løsninger ville komme i konflikt med svingkran. Når svingkranen anvendes, kan emhætten nu let svinges til siden.

Svingbar emhætte type LE er let at betjene, da den er produceret i aluminium og kan kippes samt rotere 360°. Emhætten måler B:300 L:1500mm.

Aalborg Portland A/S, som er placeret ved Aalborg, er en dansk virksomhed, der producerer cement i Danmark.

Gå tilbage