04.05.2018 14:03

Messen Mach 2018 i Birmingham

Fra den 9. til d. 13. april deltog vores engelske partner Impact Technical Services på MACH 2018 messen i Birmingham.

Messen, som henvender sig til maskinindustrien indenfor både maskinel bearbejdning og svejsning, var velbesøgt og kastede et stort antal forespørgsler og kontakter af sig, så der i den næste tid bliver yderligere travlhed med masser af kundebesøg og tilbudsgivning.

Igen på denne messe var der enorm interesse for vores udsugningsborde type UFPR, men også den nye olieudskiller OUPC og den svingbare emhætte type LE fik megen opmærksomhed. 

Besøg vores hjemmeside for mere information


Udsugning af olietåger fra værksted

Projekt: Forudskiller OUF samt centralt filteranlæg OUK
Entreprenører: GK Danmark A/S

Hjernø Maskinfabrik i Odense ønskede udsugning og filtrering af olietåger fra deres bearbejdningsmaskiner.  Derfor har V.Å. Gram A/S i samarbejde med GK Danmark A/S leveret en løsning, hvor udtag ved den enkelte maskine forsynes med forudskiller type OUF 125 som sikrer, at køle-smøremiddel ledes retur til genbrug i maskinen og ikke op i kanalsystemet.

Efter forudskilning bliver luften finfilteret via central olietågeudskiller type OUK 16000, således at kravene til emission af olietåger overholdes.

Den samlede luftmængde på anlægget udgør 13.500 m³/h. 

Leveret er: Olietågefilter type OUF 125, Olietågeudskiller type OUK 16000, Ventilator type RV 70-C2 i lydboks, Frekvensomformer ABB, Tryktransmitter samt Lovpligtig systemvagt.

Gå tilbage