Ledige stillinger:

 

Vi har oprettet en helt ny og spændende stilling i vores salgsteam.

OEM Account manager

Har du et drive lidt udover det sædvanlige? - Og motiveres du af synlige resultater, så står du med særdeles stærke kort på hånden som kommende OEM Account Manager hos V.Å. Gram A/S.

I en nyoprettet stilling ønsker V.Å. Gram A/S at udbygge positionen på det europæiske marked. Din opgave bliver at screene markedet for kundeemner, hvor målet er opbygning af gode relationer og dermed længerevarende samarbejder. Potentielle kunder er kort beskrevet virksomheder, der producerer maskiner, der støver/ryger, skaber spåner eller uren luft.

For at understøtte ovennævnte strategi, får den rette kandidat den nødvendige tid til opbygning af OEM funktionen, der vil få sit eget budget med reference til salgschefen. Funktionen skal over tid skabe sin egen værdi. I dagligdagen vil der være back up fra gode kolleger på alle nødvendige områder som teknik, konstruktion m.m.

Arbejdsopgaver/ansvarsområde:

* Screening/overblik over mulige kundeemner i Europa.

* Strukturere og udføre indsatser overfor disse

* Udfærdigelse og effektuering af tilbud og ordre

* Udarbejde indsatser for mersalg og fastholdelse af kunder

Det er de vigtigste opgaver, men da det er en nyoprettet stilling, vil der fremadrettet være opgaver, der ikke er defineret i dag, men som vil være en logisk konsekvens af dine indsatser. Du er hermed selv med til at definere en stor del af dit kommende job.

Om dig, du

* er sælgeren, der naturligt opbygger relationer

* formår at arbejde selvstændigt og vedholdende

* kan strukturere, så du især evner at skabe overblik

* behersker dansk, engelsk og tysk på forhandlingsniveau

* har måske en baggrund med teknisk salg

Ovenstående er vigtige forudsætninger i jobbet. Men din personlighed og dine værdier er afgørende faktorer. V.Å. Gram A/S ønsker en kollega, der er skarp på salg, men som indeholder de værdier, der gennemsyrer virksomheden. Din funktion er virksomhedens ansigt udadtil, hvor åbenhed og oprigtighed er fastnaglede begreber. Kunden skal opleve, at en given ordre er baseret på din gode rådgivning, der afspejler V.Å. Grams værdier.

Du tilbydes:

Et yderst interessant og udviklende job, hvor du får reel indflydelse. I en virksomhed, der producerer med dyb respekt for miljøet, hvor arbejdsmiljø, sikkerhed og sundhed er højt prioriteret.

Der vil være relevant support på kort som på lang sigt. Løn, der matcher dine kvalifikationer, samt pension og sundhedsordning. Rejsedage ca. 90/år.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til vores eksterne rekrutteringskonsulent Frank Andersen, FA Connect på tlf. 20 24 62 33 Motiveret ansøgning bedes sendt til fa@faconnect.dk

Der holdes løbende samtaler, indtil stillingen er besat. Tiltrædelse efter aftale.

 

Behandling af persondata ved rekruttering

Formålet med at indsamle personoplysninger om dig i rekrutteringsprocessen er at vurdere, om du er en kvalificeret kandidat til en ledig stilling hos V. Å. Gram A/S.

Når du søger en stilling hos os, modtager og behandler vi en række personoplysninger om dig. Det gør, at vi er dataansvarlige for de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Du finder flere oplysninger her:

 


Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. 

På siden "Jobprofiler" finder du en kort beskrivelse af de værdier, som vi anser som vigtige for en fremtidig medarbejder. Derfor vil vi anbefale dig, at du lige læser dette punkt igennem, inden du går videre.

Jobprofiler

Du ansøger ved at klikke på dette link til vores mail-adresse job@vaagram.dk i HR-afdelingen. 

Ansøg her

Du bedes vedhæfte dit CV og en evt. skriftlig ansøgning.

Beskyttelse af persondata:

Når du sender os en uopfordret ansøgning, giver du automatisk samtykke til, at vi gemmer dine oplysninger i vores arkiv i 6 måneder. Vi passer godt på dine data og videregiver aldrig dine oplysninger til andre, med mindre du udtrykkeligt giver dit specifikke og skriftlige samtykke hertil. Efter 6 måneder bliver dine oplysninger slettet automatisk til udgangen af måneden.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at sende en mail til:

HR-afdelingen

Herefter vil dine oplysninger blive slettet omgående.

Vi ser frem til at høre fra dig!