Eksperter i procesventilation og filtrering

Med over 40 års erfaring udvikler og producerer V. Å. Gram i dag nogle af markedets bedste løsninger indenfor procesventilation og filtrering, til mange forskellige brancher i hele Europa.

Vores mangeårige knowhow, kombineret med professionel rådgivning og egen produktion, sikrer vores kunder de mest intelligente løsninger med fokus på effektivitet og kvalitet.

   

Nyt ERP-system

I weekenden 28.-29.11.2020 sætter vi vores nye ERP-system, Microsoft Dynamics Business Central – i daglig tale kaldet BC - i luften.

Med det nye system opnår vi udover økonomifunktionerne nu fuld digitalisering af tilbuds- og ordrebehandling samt af hele produktionsprocessen, inklusiv produktionsplanlægning og lagerstyring. Dette giver alle i firmaet flere muligheder for information på tværs af systemet samt et bedre overblik over lageret og status på produktionsordrer. Desuden forventer vi bedre sporbarhed på allerede leverede ordrer og produkter.

Som alt andet nyt kræver BC en stor indsats af de berørte medarbejdere i indkøringsperioden, men alle er klar til at lægge sig i selen. Dog beder vi Jer om at bære over med os, såfremt der i den første tid er forlængede svartider på tilbudsgivning, ordrebekræftelser mm. Primært med hensyn til specialvarer er der i BC mange udfordringer, hvorfor reaktionstiden på ordrebekræftelser hertil vil blive udfordret.

I uge 48 er det planlagt, at det gamle system lukkes ned torsdag den 26.11. kl. 16. Derfor har vi fredag den 27.11. ikke adgang til vores system, men vil naturligvis være til rådighed med råd og vejledning samt manuel optagelse af ordrer. Vi anbefaler derfor, at I kontakter os hurtigst muligt, hvis I har presserende projekter på planen. Mandag den 30.11. forventer vi at være klar til opstart på BC og dermed normal drift.

Nyheder

13.12.2019

Svingbar emhætte i optimeret udførelse

Svingbar emhætte type LE er blevet optimeret med inputs fra bl.a. samarbejdspartnere.

Læs mere …

Gram Training Center

Vi arrangerer løbende kurser.

Få et indblik i Gram produkter eller lær mere om ATEX-procesventilation. Læs mere om vore kursusprogrammer!

Læs mere her


Vi er altid klar til at svare på jeres spørgsmål