Eksperter i procesventilation og filtrering

Med over 40 års erfaring udvikler og producerer V. Å. Gram i dag nogle af markedets bedste løsninger indenfor procesventilation og filtrering, til mange forskellige brancher i hele Europa.

Vores mangeårige knowhow, kombineret med professionel rådgivning og egen produktion, sikrer vores kunder de mest intelligente løsninger med fokus på effektivitet og kvalitet.

 

Modtager du vores nyhedsbrev?

Den nye Persondatalov – kaldet GDPR eller EU-Persondataforordningen 2016/679 – er også blevet implementeret hos V.Å. Gram A/S. I den forbindelse har vi bl.a. opdateret vores Cookie- og Privatlivspolitik her på hjemmesiden, ligesom vi har udsendt mail til modtagere af vores nyhedsbreve.

VIGTIGT: Allerede eksisterende modtagere af vores nyhedsbreve skal aktivt give samtykke til at ville fortsætte med at modtage disse per e-mail! Derfor skal vi bede modtagerne af nyhedsbrevene åbne den allerede udsendte mail og klikke på linket samt endeligt bekræfte, at vi tilsender e-mails. I modsat fald vil du for fremtiden gå glip af de aktuelle nyheder.

Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger. I den forbindelse kommer der en række nye krav til blandt andet opbevaring og behandling af persondata. De nye krav er fastlagt i EU´s Persondataforordning. Nogle af de væsentligste ændringer i forordningen er, at du har ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

Nyheder

15.06.2018

Stort projekt til opstilling i Tyskland

I samarbejde med vor danske kunde Reguvent blev et stort projekt i Tyskland løst.

Læs mere …

Gram Training Center

Vi arrangerer løbende kurser.

Få et indblik i Gram produkter eller lær mere om ATEX-procesventilation. Læs mere om vore kursusprogrammer!

Læs mere her


Vi er altid klar til at svare på jeres spørgsmål