Eksperter i procesventilation og filtrering

Med over 40 års erfaring udvikler og producerer V. Å. Gram i dag nogle af markedets bedste løsninger indenfor procesventilation og filtrering, til mange forskellige brancher i hele Europa.

Vores mangeårige knowhow, kombineret med professionel rådgivning og egen produktion, sikrer vores kunder de mest intelligente løsninger med fokus på effektivitet og kvalitet.

Produkt guide

Udsugningsarm RGF

Yderst fleksibel punktsugearm til brug i forbindelse med udsugning af svejserøg, lodderøg, støv, aerosoler og dampe. Kan rotere frit 360°. Rækkevidde 2-9 meter.

Læs mere

Olietågefilter OUK

OUK er et flertrins-olietågefilter til udskilning af olietågeaerosoler i procesluft fra bearbejdningsmaskiner, hvor der anvendes kølesmøremidler.

Læs mere

Cyklonfilter ACF, ACF-T og ACF-V

Energioptimerede trykluftrensede anlæg med cykloneffekt til STØRRE filtreringsopgaver. Anvendes til filtrering af svejserøg, slibestøv, skærerøg og støvfyldt luft.

Læs mere

Find det produkt du skal bruge

Søger du efter et bestemt produkt eller vil du se vores sortiment til en bestemt faggruppe?

Produkt fokus: Udstødningstragt type TMS

 

 

"Moderne bildesign har efterhånden medført et utal af variationer for udformning af udstødningsrør, som efterhånden skjules/integreres så meget, at det umuliggør tilslutning for udsugning med de hindtil kendte mundstykker – Her kommer den universielle autogastragt type TMS ind i billedet!”

Brian Larsen - Sales Manager

________________________________

Autogastragt type TMS fastgøres via sugekop og flex-line, og sikrer i kraft af sin store sugeåbning, at alle udstødningsmodeller kan afsuges med én og samme tragt.

Nyheder

02.10.2017

Ny sælger hos V. Å. Gram A/S

Det er med stor fornøjelse, at vi kan meddele, at vi nu har fået Niels Madsen tilbage ombord i salgsteamet hos V.Å. Gram A/S.

Læs mere …

Gram Training Center

Gram Training Center

Vi arrangerer løbende kurser.

Eksempler på emner:

  • Generel procesventilation
  • Produktkendskab
  • Salgsteknik
  • Montørcertifikat

Læs mere her

Kontakt os

Vi er altid klar til at svare på jeres spørgsmål.

Telefon:

Ring til vores hovednummer: +45 74 52 30 75


Email:

Send os dit spørgsmål via email, og vi svarer hurtigst muligt.