Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
   1. Levetid
   2. Sådan sletter du cookies
   3. Sådan undgår du cookies
   4. Formål med cookies på vores website
   5. Contao CMS
   6. Google Analytics
   7. Hvem har adgang til vores cookies
3. Brug af personoplysninger
   1. Hvilke personoplysninger registreres
   2. Kontakt vedr. personoplysninger
   3. Beskyttelse af personoplysninger

1. EJEROPLYSNINGER

Firmaet V.Å. Gram A/S er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, dvs. EU-Persondataforordningen 2016/679.

Dette website udbydes af:

V. Å. Gram A/S
Lysbjergvej 10, Hammelev
6500 Vojens
+45 74 52 30 75
info@vaagram.dk

 

2. COOKIES

V. Å. Gram A/S anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Vores cookies har forskellig levetid med et maksimum på 10 år, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies 
Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies 
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website 
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt at genkende dig på det enkelte besøg.

2.5 Contao CMS (brugertilpasning) 
V. Å. Gram A/S bruger cookies fra Contao Open Source CMS til at genkende dig på det enkelte besøg. Hver gang du lukker din browser slettes denne cookie. Her kan du se, hvordan du blokerer for denne cookie:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.6 Google Analytics (trafikmåling) 

V. Å. Gram A/S bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på vaagram.dk. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Hvem har adgang til vores cookies
Kun V. Å. Gram A/S samt Google har adgang til vores cookies.

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger indsamles for at gøre vores service bedre, og for at sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af vaagram.dk. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Hvilke personoplysninger registreres 
Vi indsamler personoplysninger, som du giver os ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Til dette formål indsamles oplysninger om navn, firmanavn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer og dine angivne interesser, f.eks. vedr. kursustilbud.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Desuden slettes de, hvis du ønsker det, eller hvis du fratræder den stilling, som du var oprettet i som kunde.

V.Å. Gram’s nyhedsbreve udsendes via marketing-systemet Mailchimp, som er ejet af The Rocket Science Group LTD (hjemmehørende i Atlanta, GA 30308 USA). Mailchimp er dermed databehandler for V.Å. Gram A/S, og der er derfor indgået en databehandleraftale, som er i compliance med EU-Persondataforordningen 2016/679.

3.2 Kontakt vedr. personoplysninger 
Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata. Dette samtykke kan du til enhver tid tilbagekalde ved at kontakte os.

Alle personer, der registrerer sig via vores hjemmeside www.vaagram.dk, skal aktivt give samtykke til, at V. Å. Gram A/S behandler deres persondata. Dette sker ved, at der efter indberetning af data popper en tjekboks op, som skal markeres. Denne tjekboks indeholder et link til privatlivspolitikken.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos V. Å. Gram A/S, skal du rette henvendelse på info@vaagram.dk eller telefon +45 74 52 30 75. Er der registreret forkerte data, eller ønsker du dine data slettet, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU-Persondataforordningen 2016/679.

Eventuel klage kan indgives til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighed.

3.3 Beskyttelse af personoplysninger 
Ifølge EU-Persondataforordningen 2016/679 skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Sidst opdateret: April 2018